Compromís per Elx completa la seua candidatura per a les eleccions locals del 24 de maig

L’assemblea de Compromís per Elx va aprovar ahir per unanimitat la candidatura electoral amb la que es presentarà a les eleccions locals del pròxim 24 de maig. Cal recordar que Compromís per Elx va celebrar el passat 31 de gener el procés de primàries obertes, en el que es van presentar 17 persones per formar part de la candidatura.

 

En la reunió d’ahir l’assemblea va fer una proposta per completar el llistat de noms fins el número 27, més els suplents corresponents, que són necessaris per a presentar la candidatura al municipi d’Elx. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

 

Per a tancar la llista electoral, l’assemblea ha escollit que siga Vicent Sansano, coordinador de l’àrea de Sostenibilitat Ambiental, qui ocupe el número 27, un lloc que a les llistes electorals es reserva a les persones de destacat reconeixement. En este sentit, l’assemblea ha volgut distingir així la gran tasca realitzada per Sansano en defensa del patrimoni ecològic del nostre municipi.

 

En el mateix sentit, el lloc del primer suplent ha sigut designat per a Narcís Vàzquez, que ha exercit com a cap de la secció de Medicina Digestiva de l’Hospital General d’Elx i, a més, va ser diputat en el Congrés.

 

En este sentit, la candidata a l’Alcaldia, Mireia Mollà, ha assenyalat que “estem molt satisfets per esta candidatura que, en bona part, ha estat escollida per un procés de primàries obertes i, per tant, ha estat confeccionada directament pels més de 500 ciutadans i ciutadanes d’Elx que participaren en el procés”.

 

“Es tracta d’una candidatura formada per moltes persones joves, per persones que corresponen a diferents perfils professionals –àmbit educatiu, sanitari, periodístic, turístic, de la politologia i de les ciències econòmiques, entre altres- i que, a més, en molts casos participen en diferents moviments associatius del nostre municipi”, ha destacat Mireia Mollà.

 

La candidata a l’Alcaldia d’Elx ha afegit que “es tracta d’un equip preparat i honest per donar resposta a l’emergència social i democràtica que travessa el nostre Ajuntament, un equip compromès amb els seus veïns i veïnes i que porta molt de temps treballant per oferir una alternativa política per fer d’Elx un municipi més just, més net, més habitable i més participatiu”.

 

Llista electoral: 

 1. Mireia Mollà Herrera
 2. Antonio García Díez
 3. Felip Sánchez Gamero
 4. Esther Díez Valero
 5. Hèctor Càmara Sempere
 6. Sandra Montserrat Buendia
 7. Tamara Martínez Lidón
 8. Pau Ferrando Jaén
 9. Robert Escolano López
 10. Liduvina Soto Vara
 11. Encarnación Ibarra Martínez
 12. Víctor Moreno Sempere
 13. Paula Carsi Zegrí
 14. Joan-Carles Martí i Casanova
 15. Jorge Gómez Bonmatí
 16. Lorena Ibarra Martínez
 17. José Carlos Esteve Boix
 18. Matilde Baño Caballero
 19. Juan Ramón Aznar Selva
 20. Lola Ruíz Carsi
 21. Cristian Agulló Rodes
 22. Marian Campello Moreno
 23. Miguel León López
 24. Lucía Huertas Serna
 25. HéctorWilliam López Agudelo
 26. María José Bonmatí Botella
 27. Vicent Sansano Belso

S1: Narcís Vàzquez Romero

S2: Marga Sáez Gonzálvez

S3: Joan Antoni Esclapez Agulló

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *