La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “el nostre col·lectiu se suma a la manifestació organitzada demà per defensar una sanitat pública, gratuïta i de qualitat i denunciar les polítiques de retallades posades en marxa pels diferents governs dels PP”.

Mollà ha indicat que “el nostre objectiu és participar de la manifestació per tornar a posar de manifest que Elx s’ha vist especialment afectada pel desmantellament de la sanitat pública, amb reducció de personal, tancament de plantes hospitalàries, supressió de serveis, augment de les llistes d’espera i reducció dels horaris d’atenció dels centres de salut, entre altres mesures”.

“Des de Compromís, així com altres forces polítiques i socials, portem molt de temps denunciant este atac a la sanitat pública i per això entenem que la de demà és una oportunitat més per recordar als governs de Mariano Rajoy i Alberto Fabra que l’accés a este servei bàsic és un dret de tots els ciutadans i ciutadanes”, ha destacat.

En este sentit, la portaveu local ha apuntat que “veiem positiu que l’ex directora d’Atenció Primària i regidora de Sanitat critique ara també estes polítiques, però cal recordar que durant els tres anys que ha exercit este càrrec no ha fet cap denúncia pública de la situació que estaven travessant els hospitals i centres de salut d’Elx i que les deficiències no sols es registren en atenció especialitzada, sinó també en l’atenció primària que ella dirigia”.

Per tant, Mireia Mollà ha afirmat que “participarem demà d’esta manifestació no per reivindicacions personalistes, sinó perquè entenem que hem d’estar amb els ciutadans i ciutadanes que defensen la sanitat pública”.