La diputada de Compromís Mónica Oltra ha assegurat hui que “ara és temps d’escriure com anem a gestionar el canvi polític que ja està produint-se, doncs la gent ja ha demostrat que no vol un govern sense idees, sense capacitat, que no treballa i que damunt és corrupte”.

Oltra ha realitzat estes declaracions durant l’acte en el que ha participat hui a Elx i que porta per nom ‘La participació com a motor del canvi’. En ell també ha estat present la diputada i portaveu local Mireia Mollà.

En este sentit, la diputada de Compromís ha apuntat que“anem a tenir que gestionar un canvi partint d’una situació de runa econòmica, democràtica i moral, que és el que ens han deixat els diferents governs del PP, i això passa per fer a la ciutadania partícep de les decisions que pren un govern”.

Alhora, Mireia Mollà ha apuntat que “en el plànol local, l’equip de govern encara no s’adona de que la majoria que ha perdut al ple suposa una pèrdua de recolzament social, que és més que evident, i des de Compromís diem que no volem a Mercedes Alonso d’alcaldessa en 2015”.

En l’acte el col·lectiu de Compromís per Elx, a través de la sectorial de Participació Ciutadana, ha explicat als assistents les diferents eines que ja s’han posat en marxa per treballar i animen als il·licitans i il·licitanes a participar per teixir una majoria social al municipi que aposte per unes polítiques alternatives.