Elx conta aquests dies amb l’alcalde més jove de la democràcia, Antonio Vicente García Díez, Regidor de Medi ambient, Mitjà Rural, Parcs i Jardins, Aigües i Palmerar i primer tinent d’alcalde que assumeix en funcions el càrrec d’Alcalde d’Elx en trobar-se l’alcalde absent.

“Es una responsabilitat molt gran, però l’assumisc amb il·lusió i alegria” ha manifestat García Díez. “Es també una oportunitat de demostrar que la joventut no solament és el motor del canvi per a Elx sinó que ha de participar d’ell”- ha continuat l’alcalde en funcions.

És la primera vegada que Compromís accedeix al càrrec en la ciutat d’Elx, després d’haver obtingut 4 regidors en les passades eleccions de Maig i pertànyer al govern de canvi que integra juntament amb PSOE i Il·licitans per Elx. “Es el moment de la pluralitat i açò és el que representem en l’ajuntament en aquesta legislatura, pluralitat” afirma García.

“La meua idea durant els pròxims dies és la de representar a tots els il·licitans i il·licitanes de la millor forma possible en les tasques que se m’han encomanat, igual que faig des de la regidoria ordinàriament, alguna cosa que està escrit en l’ADN de Compromís” ha conclòs Antonio García.IMG_20150818_115122