La portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez, ha visitat les instal·lacions de DYA, ubicades al polígon industrial d’Altabix, per conéixer de primera mà el dia a dia d’aquesta organització, que duu a terme una tasca fonamental a l’àmbit d’atenció d’emergències i en el del benestar social.

Per a Díez, “tots els recursos que es puguen articular des de les administracions per a aquesta ONG són molt valuosos perquè espremen al màxim la seua capacitat de gestió per ajudar els més vulnerables i per això la seua tasca és incommensurable”.

“DYA ha tingut un paper protagonista en moments tan difícils com ha estat la pandèmia sanitària quan ha ajudat centenars de persones del municipi i de ciutats veïnes amb l’alberg. A més, té un paper fonamental en qüestions del dia a dia dels nostres veïns i veïnes com és el servei que presta a les persones que no poden sortir pel seu propi peu dels seus habitatges per la manca d’ascensor o mobilitat reduïda i DYA ho fa possible, entre tantes altres qüestions”, ha explicat la portaveu.

Des de Compromís continuarem treballant perquè l’administració local continue el seu suport i col·laboració amb aquesta ONG perquè puga continuar amb la seua tasca d’ajuda als il·licitans i les il·licitanes, així com la seua tasca humanitària com ha fet amb la guerra a Ucraïna o la DANA del 2019”, ha manifestat Díez.