La portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez, ha assegurat que “ens trobem amb un nou anunci del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, que passa a engreixar la llista de promeses dirigides a Elx, quan la realitat és que cap de les grans inversions ha pres forma encara”. 

“Mazón ve ara, un any abans de les eleccions, a dir-nos que la Diputació tindrà una subseu a Elx, i ho fa quan encara no ha sigut capaç ni de redactar el projecte per a la construcción d’un auditori a la ciutat”, ha recordat Esther Díez.

Per a la portaveu, “mentre la Diputació porta quatre anys sense haver materialitzat l’Auditori, la Generalitat està fent al nostre municipi una de les majors inversions que ha registrat; de fet, demà mateix la consellera Mireia Mollà presentarà els nous passos respecte a la nova depuradora d’Algorós, una inversió de més de 50 milions d’euros”. 

La portaveu ha indicat que “atesa la manca d’inversions de la Diputació al nostre municipi, les noves actuacions són benvingudes i tant de bo pugueren materialitzar-se, però no ens dona cap garantía, tenint en compte la trajectòria que coneixem fins ara”. 

“A més, cal tenir en compte que si el president de la Diputació tinguera realment interés en fer una proposta treballada per a la ciutat, haguera dialogat primer amb el govern municipal i amb el teixit social, procediment que inexplicablement Mazón ha decidit saltar-se”, ha destacat Esther Díez. 

Espai cultural a Carrús

En aquest sentit, la portaveu del grup de Compromís ha assenyalat que “a banda de la compra d’un edifici al centre, demanem al president de la Diputació que preste atenció a la resta de barris i pedanies a la ciutat; de fet, Compromís seguim defensant la posada en marxa d’un espai cultural de referencia al barri de Carrús, una infraestructura que ha de comptar amb la col·laboració de la resta d’administracions, entre les que es troba la Diputació d’Alacant”.

“L’auditori no s’ubicarà a este barri per la negativa del president de la Diputació i, per tant, tot i que és important haver desbloquejat el projecte, Carrús segueix necessitant i mereixent una inversión d’aquesta magnitud que contribuisca a la revitalització económica i social”, ha afirmat Esther Díez.