Rita Maestre, portaveu del grup municipal de Más Madrid, Sergi Campillo, vicealcalde de València i Assumpta Domínguez, alcaldessa de Potries, compartiran experiències amb la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez 

El dimarts, 14 de juny, la Plaça Major del Raval acull un acte obert al públic organitzat pel grup municipal de Compromís per Elx per reivindicar les polítiques municipalistes a favor de la vida i la convivència en els municipis, ciutats i pobles, les iniciatives que lluiten contra l’emergència climàtica i els projectes per liderar les polítiques de transició ecològica en l’àmbit municipal. 

A l’acte, que començarà a les 19.30 hores, estan convidades la portaveu del grup municipal de Más Madrid, Rita Maestre, el vicealcalde de València, Sergi Campillo i l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez. Tots tres compartiran amb el grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez i Felip Sánchez, les experiències municipalistes que han marcat un abans i un després en els seus territoris a favor dels drets socials, la mobilitat sostenible, la protecció dels espais naturals o del patrimoni públic. 

El format escollit és una taula rodona on també la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, participarà per aportar la visió global de les polítiques del Botànic en matèria de transició ecològica on la Comunitat Valenciana s’ha convertit aquesta setmana en una de les cent cinquanta regions d’Europa reconegudes per formar part de la Mission Climate Adaption UE per a la resiliència climàtica dels territoris per al 2030.  

Compromís per Elx convida a tota la ciutadania a assistir a aquest acte obert al públic, ‘Ciutats amb vida. Projectes de futur’, on reflexionar sobre el municipi que volem, les estratègies que queden per executar i els reptes climàtics, socials i econòmics que presenta el context actual. 

Per a la portaveu del grup municipal i tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Elx, Esther Díez, “només des de l’àmbit públic es pot garantir l’equitat i la justícia social, acabar amb les desigualtats i enfrontar els reptes futurs i per això ens convertirem en referents de lluita contra el canvi climàtic i de polítiques de transició ecològica. El dimarts compartirem experiències amb companyes i companys que han revolucionat la manera de fer política, sempre al servei de les persones, del bé comú i amb l’objectiu de construir ciutats per a viure i on la gent puga desenvolupar els seus projectes de vida amb les majors garanties”