L’acord de la junta de govern local que aprova el ple ordinari de hui contempla la creació d’una partida de 300.000 euros per a actuacions urgents de conservació

El grup municipal de Compromís per Elx ha manifestat la seua satisfacció per l’acord assolit amb els socis de govern per crear una partida de 300.000 euros destinada a executar actuacions urgents de manteniment dels elements més deteriorats del Convent de la Mercé, més conegut com les Clarisses.

“L’edifici de les Clarisses necessita una actuació urgent de conservació”, ha assenyalat la portaveu del grup municipal, Esther Díez, qui ha explicat que “per això és tan important que creem eixa partida de 300.000 euros amb la qual actuarem sobre els elements que estan en pitjor estat i també iniciem eixa recuperació de l’església gòtica, que és la que major valor té dins de l’edifici”..

“Des de Compromís per Elx hem aconseguit que no es privatitze aquest convent clau en el patrimoni de la ciutat, i a més, fem eixos primers passos per a la recuperació de l’església gòtica. En aquest sentit, estem molt satisfets dels acords polítics que hem obtingut per a recuperar el Convent de la Mercé”.