La portaveu de grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez, ha manifestat que “des del grup municipal de Compromís per Elx considerem que la conversió en zona de vianants de la Corredora és una actuació clau en el canvi de model cap a un municipi verd, per això, és una molt bona notícia que des de l’equip de govern hàgem donat inici al procés de contractació d’aquestes obres”.

La portaveu ha destacat que “aquesta conversió en zona de vianants està integrada en el programa Pla Centre on hi ha moltes altres més actuacions, com és l’adequació del carrer Verge del Cap o l’accessibilitat de vuit carrers de centre, actuacions en tràmit a punt de concloure per començar les obres de seguida”.

“Totes elles, són polítiques decidides per transformar el municipi i fer-lo més accessible, més net i més humà, a més de contribuir a la dinamització comercial i turística com vam marcar en l’Estratègia ELX2030. Un model que posa en primer lloc la salut de les persones, com cal especialment en aquest context d’emergència sanitària i canvi climàtic. Una estratègia que es fa més necessària que mai per a la recuperació del municipi després del coronavirus, una ciutat on les persones siguen les protagonistes de l’espai públic”.