Esther Díez: “El 8 de Març hem d’omplir de reivindicació els carrers”

La portaveu del grup municipal anima a la ciutadania a acudir a totes les activitats organitzades pel Dia de la Dona Treballadora a Elx per celebrar els drets aconseguits i reivindicar tot el que queda per assolir la Igualtat real.

El grup municipal de Compromís per Elx presenta una moció al ple de febrer per renovar el compromís de l’Ajuntament d’Elx en la lluita feminista, en la incorporació de la perspectiva de gènere en les inversions i iniciatives municipals, així com en l’exigència al Govern central d’un finançament just per poder portar a terme totes les polítiques d’Igualtat, educatives i socials, per aconseguir trencar les desigualtats.

Per a la portaveu del grup municipal de Compromís, Esther Díez, “és importantíssim que el 8 de Març ens unim totes i tots en la lluita per la Igualtat i una bona manera és participar de totes les activitats organitzades des de les plataformes feministes i socials del municipi. Sortir i omplir els carrers de reivindicació i sororitat per continuar amb la lluita per la Igualtat real”.

“Per això Compromís també portem una moció al ple municipal de febrer per tornar a ratificar el nostre compromís com a Ajuntament d’Elx en l’impuls de les polítiques d’Igualtat, la lluita pel trencament dels sostres de cristal, per l’eliminació de la prostitució o qualsevol forma d’explotació sexual, així com instar al Govern central a ratificar el Conveni 186 de l’Organització Internacional del Treball (OIT) per a la dignificació del treball a la llar i les cures, o també instar-lo a destinar més recursos per a la inspecció de les condicions del treball i seguretat per detectar i sancionar les discriminacions directes i indirectes per raó de sexe”.

Arxivat en: elx, feminisme, igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *