Joan Baldoví explica els reptes de la legislatura a Elx

El dimarts 28 a les 19.30h hores al Centre Sociocultural del Raval en un acte obert. Compromís per Elx organitza una xarrada amb el diputat de Compromís al Congrés Joan Baldoví, per abordar l’acord d’investidura del Govern Estatal i com afecta al nostre territori. L’acte estarà obert a les preguntes dels assistents per poder conèixer de primera mà, quina és la situació actual a Madrid.

La xarrada, que serà al centre sociocultural del Raval el dimarts 28 de gener a les 19:30 hores,  tractarà el paper de Compromís per situar els problemes valencians en l’agenda política, a través del pacte adquirit amb el nou Govern presidit per Pedro Sánchez. Dels acords subscrits cal esmentar, entre altres, la reforma del finançament valencià, l’acompliment de la Llei de Dependència, la defensa de la nostra agricultura o la connexió ferroviària amb l’aeroport Elx-Alacant. 

Arxivat en: finançament, govern, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *