Compromís proposa la cooperació entre les ciutats d’Alacant i Elx en la redacció dels seus corresponents PGOU

La candidatura Més Compromís-Més País ha acompanyat els portaveus de Compromís Elx i Alacant per traslladar al Congrés i al Senat les reivindicacions històriques de la província en matèria d’infraestructures i connexions que permeten un desenvolupament sostenible.

La portaveu de grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez i el portaveu de grup municipal d’Alacant, Natxo Bellido, acompanyats pel cap de llista a l’Senat, Llum Quiñonero i el número tres per Alacant a Congrés, Christian Fortanet, han proposat avui en roda de premsa crear una taula de treball per al desenvolupament “coherent i coordinat” dels sòls que comparteixen les dues poblacions, exigir la concreció dels desenvolupaments previstos a la via litoral del Pativel, així com reivindicar davant el Govern central les infraestructures pendents de connexió entre les dues ciutats.

En aquest sentit, la coalició proposa que tant Elx com Alacant coordinen de manera conjunta la redacció de la seua planificació urbanística en els plantejaments previstos en els pròxims PGOU, tots dos en fase de redacció, a través d’una taula de treball amb tècnics de tots dos ajuntaments per realitzar un treball que assegure un desenvolupament coherent de terra que connecta els dos municipis.

Per al portaveu de grup municipal de Compromís Alacant, Natxo Bellido, “cal fer polítiques útils al servei de la ciutadania i per això plantegem aquesta taula de treball per a la cooperació entre les dues localitats, un treball conjunt que no es pot quedar en grans paraules, cal traduir-ho a polítiques concretes i tenim una bona oportunitat per fer valdre el territori, les nostres infraestructures verdes i tenim els instruments com és la redacciódel Pla General d’Ordenació Urbana”.

Segons la portaveu de grup municipal de Compromís Elx, Esther Díez, “entenem que la col·laboració ha de concretar-se en projectes ambientals que permeten un desenvolupament sostenible en tots dos municipis i els dos ajuntaments han de seure ja a concretar els projectes. Com per exemple l’execució de la via litoral que contempla el Pativel, un projecte per fer valdre el paisatge natural singular a través d’un recorregut de vianants i ciclista que connecta les zones humides d’Aguamarga, el Fondet de la Senieta i el Clot de Galvany, per resignificar aquest espai d’alt valor ambiental i paisatgístic degradat en aquests moments”.

També s’ha referit la portaveu il·licitana a l’oportunitat d’Elx i Alacant per a desenvolupar un corredor verd conjunt des del Pantà que podria perllongar-se per tot el conjunt de serres fins a Alacant i de la “necessària reserva de sòl per a la posada en marxa d’infraestructures de mobilitat de vianants i ciclista que connecten infraestructures com Elx Parc Empresarial, l’aeroport o IFA”.

Per Díez, “és tan important la coordinació dels dos ajuntaments així com la reivindicació conjunta a la resta de les administracions que facen les corresponents inversions i asseguren que es duen a terme els desenvolupaments sostenibles en els quals estem immersos els municipis”.

Per la seua banda, Llum Quiñonero, ha assegurat dur a Senat les històriques reivindicacions de la província com és la imprescindible connexió per tren de l’aeroport amb les dues ciutats, la modernització de la rodalia i l’execució del Corredor Mediterrani, “inversions necessàries per a fer valdre aquest territori ric en paisatge, indústria i cultura”.

També Christian Fortanet s’ha referit a “la urgent reforma del sistema de finançament per a comptar amb els recursos i inversions d’acord amb el pes poblacional d’Alacant i que donen resposta als problemes de mobilitat que suposa no comptar amb un tren en condicions o amb les carreteres nacionals saturats i sense desdoblar”.

Arxivat en: Comarcal, elx, finançament, medi ambient, Transport Públic, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *