Més Compromís-Más País celebra una assemblea oberta a Elx i reivindica la capacitat d’acord 

La candidatura Més Compromís-Más País per Alacant ha celebrat a Elx una assemblea oberta on ha compartit amb la ciutadania el projecte que es presenta en coalició amb Més País, formació lidera Íñigo Errejón i que pretén aconseguir el desbloqueig de la situació política actual i formar un govern progressista. 

 

Els candidats Ignasi Candela, Llum Quiñonero i Marian Campello, han reivindicat la capacitat de diàleg i d’acord com l’oferta més vàlida en aquestes eleccions del 10 de novembre i prenent com a exemple la capacitat del govern del Botànic, com l’alternativa política que tracte de resoldre els problemes des del social i no des dels interessos partidistes. 

 

“Més Compromís-Más País no vol contribuir a la crispació ni al desacord i proposa emprendre el camí, potser el més difícil, des de la sensatesa i el diàleg”, ha assenyalat el cap de llista al Congrés, Ignasi Candela. 

 

Tenir una força a Madrid com Més Compromís-Más País capaç d’arribar a acords i el consens amb altres forces com passa al Botànic on és Compromís qui marca la diferència, és imprescindible per defensar els interessos dels valencians i les valencianes com és la reclamació del finançament justa o les ajudes a la dependència.

Arxivat en: eleccions, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *