Compromís aborda les necessitats sanitàries d’Elx amb la secretària autonòmica

Membres de l’executiva de Compromís per Elx s’han reunit avui amb la secretària autonòmica de Sanitat, Isaura Navarro, per tractar les inversions pendents de la Conselleria en el municipi i urgir la necessitat que l’administració autonòmica duga a terme aquestes infraestructures. 

 

Esther Díez, Felip Sánchez, Andreu Cañadas, Pascual Ruíz i Víctor Moreno, s’han traslladat a Isaura Navarro la importància que la Conselleria creu el segon centre de salut d’Altabix, els terrenys han visitat. 

 

Al mateix temps, han abordat la creació del tercer punt d’atenció sanitària (PAS) del municipi en el centre de salut de l’Altet i han tractat amb la secretària autonòmica la demanda d’un tercer SAMU per a la ciutat.

 

Isaura Navarro s’ha compromés amb l’executiva de Compromís per Elx al fet que la Conselleria intensifique el seu treball per donar resposta a aquestes necessitats del municipi per garantir una òptima atenció sanitària. 

 

La reunió s’ha produït aprofitant la visita de Navarro hui al municipi per conéixer la situació actual després dels efectes del temporal DANA i les seves conseqüències, com l’aparició de mosquits, que tant ha afectat la ciutadania sobretot en les pedanies.

Arxivat en: elx, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *