L’executiva de Compromís per Elx es va reunir ahir, dimarts, per analitzar i valorar els resultats de les eleccions municipals d’aquest 26 de maig. En aquest sentit, Compromís aposta per la reedició d’un pacte progressista al govern municipal per consolidar i donar continuïtat a les polítiques desenvolupades en l’última legislatura i donar-li estabilitat i coherència al projecte de municipi portat a terme durant aquests últims quatre anys.

Compromís considera que el projecte de present i de futur per a aquest municipi passar per desenvolupar l’estratègia Elx 2030 i assegurar així un territori sostenible des del punt de vista social, econòmic i mediambiental. Compromís entén que el desenvolupament d’aquest full de ruta depén de la formació d’un govern progressista i plural, capaç de sumar diferents punts de vista i que reconega la diversitat com un valor afegit.

Al mateix temps, l’executiva ha valorat que els resultats electorals de diumenge passat no han estat els esperats per la formació. Des de Compromís es destaca que la ciutadania ha validat l’acció de govern desenvolupada aquests quatre anys, però incideix que cal treballar per a visualitzar millor la tasca fonamental de la formació en l’executiu local.

Compromís ha indicat també la importància que els grans projectes del municipi se seguisquen consensuant amb la resta de formacions de la corporació, de la mateixa manera que aquesta legislatura, perquè tiren endavant amb el màxim acord i de la manera més dialogada.