Mireia Mollà proposa la innovació com a atracció empresarial i generació d’oportunitats d’ocupació de qualitat.

Compromís ha explicat en roda de premsa els objectius de la formació per a la legislatura que ve en economia i ocupació, iniciatives per pal·liar la precarietat laboral i la temporalitat, fomentar la formació professional i ajudar els autònoms.

Per a Mollà, “Amb el PP, els valencians i les valencianes vam estar a punt de perdre les ajudes del Fons Europeu que financen els programes Avalem: el 2015 dels 33 milions d’euros atorgats el PP havia gastat 70.000 euros, és a dir, el 0, el 21% del pressupost. Durant aquesta legislatura Elx ha rebut l’ajuda més gran en plans d’ocupació, 11 milions d’euros per a aturats de llarga durada o joves que han tingut l’oportunitat d’accedir a la primera feina”.

La candidata a l’Alcaldia proposa “iniciar la segona fase d’ampliació d’Elx Parc Empresarial així com iniciar Porta d’Elx del qual l’Ajuntament d’Elx té 500.000 m² i ja va realitzar els Estudis d’Impacte Ambiental, Patrimoni Etnològic, Industrial i Immaterial. Una nova àrea que serviria de referent de logística i transport, així com major vincle amb les comarques del Vinalopó”.

CAMPUS TECNOLÒGIC I DISTRICTE DIGITAL

Mollà també ha anunciat la intenció de signar un conveni perquè les empreses ubicades a Elx reben les ajudes d’entre 20.000 i 40.000 euros com passa a la ciutat alacantina amb el Districte Digital. La candidata ha lamentat que el Districte Digital, en mans d’un il·licità, no s’haja signat ja un conveni perquè les empreses del municipi o les que es vulguen instal·lar aquí, compten amb les mateixes ajudes que Alacant.
Respecte a Elx Campus Tecnològic, la candidata ha recordat que amb la col·laboració entre la Universitat, l’Ajuntament i les empreses, incrementarem el teixit econòmic amb la innovació i amb la mirada en ELX2030.