Mireia Mollà es reafirma en el seu objectiu d’impulsar espais comercials amables al centre de la ciutat, als barris i a les pedanies amb la recuperació dels carrers per a l’esplai de les persones.

Elx és un municipi policèntric amb diferents nuclis comercials als seus barris i pedanies i per a Compromís la culminació del Pla Centre amb la conversió en zona de vianants de la Corredora i les àrees previstes en els projectes Edusi en barris és irrenunciable. Compromís volem potenciar durant la legislatura que ve els eixos comercials en barris i pedanies per dinamitzar-amb zones de vianants generant entorns més atractius per al comerç i el turisme.
Per a Compromís, “la recuperació dels espais públics per a les persones és prioritari com ja s’ha demostrat durant la legislatura amb l’elaboració del Pla Centre i inici de la seua primera fase, amb el tancament els dissabtes de 12 ha 00 ha la Corredora i amb l’impuls de les alternatives de transport sostenible. La legislatura que ve és la de culminar la conversió en zona de vianants de la Corredora, la replaceta de les Barques i els carrers adjacents, i la d’expandir aquest model a la resta d’eixos comercials de la ciutat “.
En aquest sentit, iniciatives que es duran a terme a la següent legislatura són els projectes Edusi que ja contemplen la nova ordenació urbana de c / Olegario Domarco Seller i adjacents per facilitar l’ús de vianants en aquesta zona, millorant l’accés de Carrús Aquest als vessants del Vinalopó amb un total de 22.500 metres quadrats de carrer per al gaudi de veïns i veïnes. Així com la conversió en zona de vianants als barris Porfirio Pascual, Casablanca i Patilla amb la regeneració d’espais per al gaudi dels 2.200 veïnes i veïns.
“Un model de municipi que ens porta a l’horitzó ELX 2030, que posa en el centre de les seues polítiques el benestar de les persones, la felicitat del dia a dia, fent d’Elx un lloc amable i respectuós amb les persones i el medi ambient”, ha conclòs la candidata.