Compromís per Elx proposa que la UMHE s’instal·le a les Clarisses

La portaveu del grup municipal i candidata a l’Alcaldia per Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha reiterat en roda de premsa la proposta perquè la seu de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMHE) s’instal·le a les Clarisses en ple centre de la ciutat. “Tenim qüestions molt interessants amb la UMHE per treballar com és la ubicació de la mateixa en les Clarisses a través d’un acord amb l’Ajuntament i la Universitat per posar les Clarisses a disposició del centre universitari.

Un altre projecte que ha anunciat Mollà i que ha de ser prioritari per al nou Ajuntament i per a la nova Conselleria d’Educació i Cultura a la qual implicarem és el nou conservatori d’Elx. “El continent és important per a nosaltres però més el contingut, el que passa dins de les aules sempre ha estat la nostra prioritat i ha d’haver-hi un nou conservatori a Elx perquè ho mereixem com a municipi i com a centre de referència a tota la comarca i ja tenim pensat un lloc idoni.

Arxivat en: Cultura i Educació, elx, umh

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *