Compromís estrena seu electoral i anima la gent a participar en aquesta campanya perquè el canvi siga imparable

Compromís celebrarà al municipi actes de campanya el divendres 12 a la plaça de Francesc Cantó i el dijous 24 al Centre de Congressos amb els cap de llista al Congrés i a la Generalitat Valenciana

Compromís per Elx ha organitzat aquest matí un café informatiu amb els mitjans de comunicació per donar a conéixer la seu electoral on estarà ubicat Compromís per Elx durant el període electoral, punt de trobada per a la ciutadania que vulga acostar-se a preguntar, conéixer i informar-se.

La candidata a l’alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha comparegut al costat de la candidata il·licitana a les Corts Valencianes, Marian Campello, i han detallat el calendari de campanya previst per a la cita electoral autonòmica i estatal, una campanya de proximitat que es durà a terme en els barris i pedanies del municipi amb els seus actes centrals aquest divendres dia 12 a les 19 hores a la plaça Francesc Cantó i el dijous 24 d’abril l’acte amb les persones que encapçalen la llista i la candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

La resta de dies Compromís per Elx s’instal·larà la carpa informativa a barris i pedanies per apropar el projecte a la ciutadania i el dilluns 22 d’abril Compromís celebrarà el tradicional dia de la mona a la pineda de la Marina a l’altura del Pinet.

“Ara anem a prendre decisions veritablement transcendentals en aquestes eleccions i el paper de Compromís ha de ser imparable”, ha assenyalat Mollà i ha assegurat que “per continuar amb aquestes polítiques de canvi i enfortir-nos continuarem amb discurs de l’alegria, l’amor, la cooperació i la solidaritat per contribuir a fer societats millors en un món que ens posa cada dia en un nou dilema d’afrontar, que és, si anar cap enrere o avançar”.

També Mollà ha ressaltat “el valor afegit de Compromís i que aquest 28 d’abril quan la gent vaja a votar es trobarà en les paperetes un equip de persones que ha sortit de la voluntat popular de la gent perquè les nostres primàries si són vinculants i on cada nom i perfil ho ha decidit la gent”.

Per la seua banda Marian Campello, ha assenyalat que va a lluitar per acabar amb la precarietat laboral que afecta tantes persones en el municipi i sobretot a les dones especialment. També ha incidit en el finançament just imprescindible perquè la Generalitat Valenciana està ben finançada i puga prestar bé els serveis: “Que Compromís aconseguesca grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats i siga decisiu per a la formació d’un govern progressista a Espanya, el finançament estarà sobre la taula si o si”.

Govern del Botànic a Elx

Mireia Mollà ha recordat “els projectes que queden per materialitzar a Elx i que deixa aquest Govern del Botànic com és la Llei del Palmerar que Marian Campello serà l’encarregada de defensar ara a Les Corts, la declaració de paratge natural municipal del Pantà que ja té el suport del Consell, el projecte de l’Hort del Gat que està en procés de tramitació, també molt important el Districte Digital que es diu per part del PSOE que Elx compte en aquest projecte però quan vam posar de manifest ja fa temps que Elx ha de tenir les mateixes ajudes que les empreses que es vulguen instal·lar a Alacant, que el lligue al desenvolupament d’Elx Parc Empresarial o els projectes de regeneració urbana dels barris de Sant Antoni i Palmerars per a la dignificació dels seus habitatges”.

A més afegeix Mollà que “el protocol de compensació dels 43 milions d’euros pels terrenys de la Universitat entre la Generalitat i Ajuntament d’Elx s’ha quedat en un acord escrit, programat fins i tot el pagament de la compensació, però sense signar davant de l’avançament electoral de Ximo Puig i la poca pressa de Carlos González en aquest tema.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *