Aquest divendres 19 a les 20 hores a El Bailongo entrevista a Mónica Oltra i concert d’Hakuna Tanaka i música DJ amb May Day Sound

Els i les joves de Compromís tenen veu en la campanya del 28 a i porten aquest divendres al municipi l’Imparable Fest. A partir de les 20 hores al centre cívic del Bailongo es realitzarà una entrevista amb format obert a la candidatura de Compromís i a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra i concert de la rapera Hakuna Tanaka i música DJ amb May Day Sound.

Compromís afronta la campanya electoral amb alegria i decisió per consolidar el canvi aconseguit en 2015, fer des del sud de la Comunitat Valenciana presidenta de la Generalitat a Mónica Oltra i aconseguir grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats perquè Compromís siga decisiu per aconseguir un Govern progressista a Espanya.

Els assistents a l’Imparable Fest podran escoltar la candidata a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, la número u per Compromís a les Corts Valencianes, Aitana Mas, la número cinc també a les Corts, Marian Campello i al número u al Congrés dels Diputats per Alacant, Ignasi Candela.