Reunió del secretari autonòmic, Lluís Ferrando, amb col·lectius d’Elx per explicar el projecte europeu de rutes ciclistes Eurovelo

El secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, Lluís Ferrando, es va reunir ahir a Elx amb col·lectius i associacions del municipi i de la província per aprofundir en el projecte europeu de rutes ciclistes, Eurovelo, al qual s’ha incorporat la Comunitat Valenciana i que passa pel municipi i que connecta tot el mediterrani amb Europa.

Aquesta xarxa verda que beneficiarà la mobilitat sostenible, la vertebració del territori i la generació d’oportunitats per al turisme sostenible, fa el seu pas per les pedanies del Camp d’Elx i connecta els entorns naturals més significatius de la comarca com el Parc Natural del Fondo o les Salines de Santa Pola.

A la reunió han acudit els regidors del grup municipal, Mireia Mollà, Antonio García, Esther Díez i Felip Sánchez, tal com els candidats de la llista de Compromís per Elx, arquitectes municipals de l’Ajuntament d’Elx i els col·lectius: La Unió Ciclista, Alacant en Bici, Margalló Ecologistes, València Ciclo Turisme Associació pel Desenvolupament del Camp d’Elx (ADR), Carrissars, Unió de Llauradors i Ramaders, Institut d’Estudis Comarcals i la Unió Excursionista d’Elx.  

Arxivat en: elx, medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *