Compromís presenta la seua candidatura a les Corts Valencianes per Alacant i al Congrés dels Diputats

Imparables és el lema de campanya per seguir consolidant el canvi iniciat el 2015 i mobilitzar la societat aquest 28 d’abril

 

Compromís ha presentat a Elx hui la candidatura a les Corts Valencianes per Alacant i la candidatura al Congrés dels Diputats amb Aitana Mas com a número u a les Corts, Marian Campello en el número cinc i Ignasi Candela en el número u al Congrés per Alacant.

 

La coalició ha presentat el lema amb el qual s’enfronta a aquests comicis únics en la història de la Comunitat Valenciana per unir-se les eleccions generals i les autonòmiques, ‘Imparables’, en referència al canvi dut a terme en les polítiques durant aquesta legislatura i la recuperació i consolidació de drets que el dia de hui ja són imparables.

 

Per la seua banda, la número cinc per Alacant a les Corts, Marian Campello, ha assegurat que “s’han posat damunt la taula aquests quatre anys els temes per construir la societat que volem i és el moment de dur a terme la segona fase del Govern del Botànic, més fort, com la garantia per assentar totes les polítiques del canvi i fer que siga imparable “.

 

Ignasi Candela ha assegurat que “hi ha dues certeses i és que Compromís té clar quin govern vol construir a Madrid, un govern antídot contra la repressió i la segona certesa és que si no està Compromís, no hi ha cap diputat que parle i defense els interessos dels valencians i dels alacantins i il·licitans a Madrid”, ha recordat Candela que ha estat Compromís qui ha posat en el debat parlamentari temes com el retorn de la Dama d’Elx, les inversions per al sector del calçat, la precarietat laboral o inversions en infraestructures tan importants com la connexió ferroviària de l’aeroport de l’Altet o la modernització del tren”.

 

Finalment la número u a les Corts Valencianes, Aitana Mas, ha explicat que “la campanya que realitzarem a la província d’Alacant és una campanya de proximitat i de pensar també en les xicotetes coses que afecten la ciutadania en el seu dia a dia, davant de les cortines de fum d’alguns partits, nosaltres volem valencianitzar la campanya perquè se sàpiga què ens juguem”. “Imparables”, contínua Mas, part d’aquesta valentia que Compromís portem en l’ADN i amb la qual ens vàrem enfrontar a les eleccions de 2015, hem passat dels privilegis d’uns pocs a l’ampliació de drets per a tota la ciutadania: imparables són els drets LGTBI, imparable és la gratuïtat dels llibres, imparables són totes aquelles persones que confien que una societat més justa és possible”.

 

Arxivat en: eleccions, elx, Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *