Compromís per Elx se solidaritza amb les persones afectades per l’ERO de supermercats DIA

Compromís dóna suport a la vintena de persones que avui s’han manifestat a Elx amb motiu del tancament de quatre supermercats de la superfície DIA al municipi i l’acomiadament de 15 persones de la plantilla només a Elx.

Aquest ERO, que deixarà a unes 2.000 persones sense feina a tot el país, ha arribat com gerro d’aigua freda per a les persones que es veuran sense el seu lloc de treball aquí a Elx i en la totalitat de l’Estat. Compromís estarem sempre al costat dels treballadors i les treballadores en l’exigència d’una major transparència en les negociacions i en la pressió perquè l’empresa reconsidere la seua posició i aclarisca el futur de la mercantil i el dels milers de persones que depenen d’ella.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *