Compromís per Elx presenta la seua candidatura després del resultat del procés de Primàries

La ciutadania consolida als actuals edils del grup municipal a la llista que encapçala Mireia Mollà i que ha doblat la participació de 2015.

Compromís per Elx ha celebrat amb èxit el seu procés de Primàries que ha doblat la participació de 2015 i on la ciutadania ha decidit l’ordre de la llista que concorrerà a les eleccions del 26 de maig.

La candidata a l’Alcaldia, Mireia Mollà, ha manifestat la seua satisfacció i ha agraït “als milers de persones que han participat en les Primàries la seua aportació a un procés democràtic sense precedents, no només a Elx, sinó també a Espanya, atés que som l’únic partit que té aquesta fórmula de democràcia interna oberta i on el resultat final és aquell que la gent decideix amb la seua participació i vot. Ens sentim tremendament orgulloses i orgullosos per comptar amb un sistema en què participa molta gent, persones que han volgut compartir amb nosaltres aquest procés obert, net i honest, on també es demostra que comparteixen la il·lusió d’aquest projecte de polítiques valentes, socials i verds. Amb les Primàries ens hem posat al servei de la ciutadania que han configurat una llista amb perfils molt plurals i transversals”.

Un cop coneguts els resultats de les votacions i aplicats els factors de paritat i de pluralitat política segons el reglament de Primàries de Compromís, la llista queda de la següent manera: Mireia Mollà (1), Antonio García (2), Felip Sánchez (3 ), Esther Díez (4), Alex Alapont (5), Marina González Macià (6), David Reche Espada (7), Lluís Martínez Quiles (8), Sandra Montserrat (9), Josep Martí Gómez Valls (10), Encarnació Ibarra Martínez (11), Víctor Moreno Sempere (12), Clara Jaén (13), Josan Morillas i Esteve (14), Maria Paula Carsi Zegrí (15), Francesc Ferrer Badia (16), Margarita Isabel Sáez Gonzálvez (17) i Ferran Miquel Marías i Cerdán (18).

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *