Compromís per Elx celebra el seu últim dia de Primàries

1.168 persones han votat a Internet i avui a les 20 hores tanca la mesa electoral. El procés de Primàries de Compromís per Elx més multitudinari dels celebrats fins al moment arriba al seu final hui amb una participació a Elx del 65,58% a Internet amb 1.168 de vots enfront de les 1.781 persones inscrites. La votació presencial s’està duent a terme avui a la seu local al c / Teodor Llorente núm 19.

“Compromís per Elx agraïm a tota la gent que ha participat i està participant del nostre procés de Primàries, el mecanisme de democràcia interna que és la manera en què concebem la nostra acció política, on donem l’oportunitat a totes les persones de manera oberta a decidir, no només el cap de cartell, la llista municipal, autonòmica, europea i la candidatura de Mónica Oltra a la Presidència de la Generalitat”, ha manifestat la candidata a l’Alcaldia, Mireia Mollà, que ha assegurat que “som una força política que creu en la democràcia participativa i estem molt contents amb la quantitat de gent que s’ha apuntat i que d’alguna manera ens retorna així aquesta il·lusió compartida”.

Arxivat en: eleccions, elx, primaries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *