Joan Baldoví: “Qui parlaria dels valencians a Madrid si no està Compromís?”

El diputat millor valorat d’Espanya reivindica el paper de Compromís en un acte a Elx com l’única garantia de la defensa dels interessos de la Comunitat Valenciana.

El número u per Compromís al Congrés, Joan Baldoví, va oferir ahir una xarrada a en l’Aula Cultural de Ràdio Elx sobre la visibilitat de l’agenda valenciana al Congrés dels Diputats i la defensa dels interessos d’aquesta terra enfront de l’Estat. A l’acte, presentat per la candidata a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, van acudir mig centenar de persones a escoltar el polític més ben valorat en el mapa polític estatal, que va defensar el necessari paper de Compromís a Madrid com els responsables de situar en el debat temes com l’infrafinançament, el Corredor Mediterrani o la gratuïtat de l’AP-7.

També ahir, dia de la convocatòria oficial de les eleccions generals i autonòmiques, un avançament històric mai viscut a la Comunitat Valenciana, Mireia Mollà s’ha referit a “la mobilització social necessària per aconseguir altres dos fets històrics com és comptar amb grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats a partir del 28 d’abril i que Mónica Oltra siga la primera presidenta de la Generalitat Valenciana “.

Arxivat en: eleccions, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *