Més de 1.700 persones inscrites a les Primàries de Compromís per Elx

La llista que encapçala Mireia Mollà es votarà per Internet del 6 al 8 de març i el 9 de març se celebrarà la votació presencial.

Compromís per Elx s’enfronta aquesta setmana al procés de votació més multitudinari de les seues primàries amb més de 1.700 persones inscrites enfront de les 787 de 2015 i amb unes dades d’inscripció globals a la Comunitat Valenciana amb més de 49.000 persones inscrites, 10.000 més que el 2015. La votació per Internet s’obrirà del 6 al 8 de març i el 9 de març es podrà votar de manera presencial a la seu de Compromís a c / Teodor Llorente nº 19.

“Les persones que es presenten a les Primàries de Compromís fem un exercici d’autèntica transparència i honestedat, ens posem a disposició de la gent perquè ordene la llista en el procés més democràtic de tots els partits polítics que existeixen i això enriqueix a Compromís i li dóna un valor afegit”, ha assenyalat la candidata a l’Alcaldia, Mireia Mollà, que ha agraït” l’exercici de valentia que realitzen les persones candidates, que contribueixen amb els seus rostres, noms i experiències a construir el projecte comú i transversal que és Compromís”.

Les persones que aspiren a configurar la llista que encapçala Mireia Mollà i en ordre alfabètic són: Alex Soler Alapont; Antonio García Díez; Clara Jaén; David Reche Espasa; Encarnació Ibarra Martínez; Esther Díez Valero; Felip Sànchez i Gamero; Ferran Miquel Marías i Cerdán; Francesc Ferrer Badia; Josan Morillas i Esteve; Josep Martí Gómez Valls; Lluís Martínez Quiles; Maria Paula Carsi Zegrí; Marina González Macià; Margarita Isabel Sáez Gonzálvez; Sandra Montserrat i Víctor Moreno Sempere.

Arxivat en: Participació ciutadana, primaries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *