Compromís per Elx reafirma el seu soport al Moviment Feminista

El grup municipal de Compromís per Elx presenta una moció al ple de febrer per a reforçar el suport del Ajuntament d’Elx al Moviment Feminista, perquè l’administració local es reafirme una vegada més en el seu compromís per la Igualtat i la posada en marxa d’eines i polítiques encaminades a eradicar la violència masclista.

“En uns temps en els quals es qüestiona la lluita, on hi ha els qui posen en dubte el moviment feminista, s’allunyen del consens en la lluita i anhelen tornar a temps passats. Des de Compromís donem suport una vegada més i formarem part del moviment feminista que inundarà els carrers de nou aquest any el 8 de març amb l’exigència de la igualtat real i efectiva”, ha assegurat la portaveu del grup municipal, Mireia Mollà, qui ha tornat a reclamar la dotació pressupostària urgent del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere per a garantir la seua aplicació real i efectiva.

També el grup municipal de Compromís proposa per a la seua aprovació en ple exigir al Govern espanyol que inicie els tràmits per a aprovar una llei d’equiparació efectiva salarial entre dones i homes, atallar d’una vegada per sempre la bretxa salarial i que es destinen recursos per a la inspecció del treball i la seguretat social per a detectar i sancionar discriminacions directes i indirectes salarials per raó de sexe. Així com igual de necessari exigir a l’Estat un finançament just per a dur a terme les polítiques d’igualtat així com polítiques educatives i socials de conscienciació i prevenció.

Arxivat en: elx, feminisme, igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *