Excursió de Compromís per Elx al pantà

Unes dues-centes persones van acudir ahir a l’excursió organitzada per Compromís per Elx al Pantà per l’acabat d’estrenar sender que recorre el vessant del riu Vinalopó fins a la presa. La ruta que va partir des del Molí Reial al Parc Municipal va estar guiada pel catedràtic en biologia Vicent Sansano i l’enginyer de Camins David Reche.

 

Els assistents van poder conéixer la història hidràulica i cultural de l’entorn del pantà i gaudir del seu valuós patrimoni ecològic i ambiental. També van acudir a la jornada d’ahir els regidors del grup municipal de Compromís, Mireia Mollà, Antonio García, Esther Díez i Felip Sánchez, i la portaveu de l’executiva de Compromís, Tamara Martínez Lledó.

 

Arxivat en: elx, medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *