Mireia Mollà es reuneix amb el Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de la província d’Alacant

Mollà trasllada al COAFA la proposta anunciada el mes passat per Compromís per a crear l’Oficina Única d’Atenció a la Rehabilitació i Accessibilitat a Elx amb un pla plurianual d’ajudes per a instal·lar ascensors en habitatges antics

 

Compromís per Elx ha mantingut aquest matí una reunió amb el Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de la província d’Alacant (COAFA) per crear per primera vegada una col·laboració directa entre Ajuntament d’Elx i el col·legi per a l’assessorament i transmissió d’informació d’interés entre l’administració local i les persones propietàries.

“El col·legi d’administradors exerceix també una tasca social per assessorar i ajudar en els tràmits a persones sense recursos o amb dificultats”, ha explicat Mireia Mollà qui ha anunciat que “es crearà un conveni entre Ajuntament d’Elx i el col·legi per crear aquesta via directa que alleuge els tràmits burocràtics i que trasllade informació sobre ajudes o subvencions que moltes vegades es perden per les dificultats o el desconeixement”.

Així, Mollà els ha traslladat la proposta de Compromís per Elx de comptar amb una Oficina Única d’Atenció a la Rehabilitació i Accessibilitat dotada de personal tècnic per poder garantir l’accés digne als habitatges i una línia econòmica directa de dos milions d’euros a l’any que se subvencionarà en part amb l’acord de compensació del deute de la Generalitat Valenciana per les expropiacions dels terrenys de la Universitat Miguel Hernández (UMH). A Elx solament un 15,8% dels edificis construïts en els anys 50 compten amb ascensor, solament un 22,5% els dels anys 60 i un 58,3% els dels 70.

Proposta que ha estat molt ben acollida pel Col·legi d’Administradors de Finques qui s’han prestat a col·laborar en tot el que puguen com a experts en la matèria. A la reunió han assistit el president del col·legi, Augusto Soler i els vocals Fernando Brotons, Maribel Triviño i Lluís Ferran Caballero.

Arxivat en: elx, vivienda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *