Trobada de Compromís per Elx amb Cedelco

Compromís per Elx s’ha reunit amb el Cercle Empresarial d’Elx i Comarca, Cedelco, per intercanviar impressions, fer balanç de la legislatura i conéixer la projecció cap al futur de les dues parts.

La portaveu del grup municipal de Compromís per Elx i diputada autonòmica, Mireia Mollà, ha volgut posar de manifest la necessitat de comptar a Elx i comarca amb una agrupació com Cedelco, amb gairebé un any de vida, han ocupat un espai orfe en aquest municipi del teixit empresarial multisectorial d’Elx i la comarca del Baix Vinalopó, un espai que influís en les decisions de govern, que es constituís com a motor d’impuls per posar idees i solucions sobre de la taula i amb la capacitat de vetllar pels interessos dels il·licitans.

A la reunió, Mireia Mollà els ha traslladat mesures per fer del municipi un punt d’atracció per a la inversió empresarial a través de la Llei que ha impulsat la Conselleria d’Economia que situaria Elx en aquesta esfera de la comissió tècnica de la Generalitat que avalua els projectes interessants d’inversió al municipi i amb el compromís de formar part d’aquest pla que suposaran que el Consell i l’Ajuntament d’Elx tindran el obligació de reduir a la meitat els tràmits administratius i burocràtics per evitar la pèrdua d’oportunitats.

A més, ha traslladat Mollà que, “vam mantenir una reunió amb la directora general d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia i Comerç, a la qual li vam arrencar el compromís perquè Elx siga el municipi escollit per al projecte pilot que desenvoluparan i que té a veure amb la capacitat d’invertir molt més a Elx tant per als empresaris de capital estranger aquí instal·lats, com per a les empreses locals que vulguen ampliar el seu capital en països de la Unió Europea“.

Per a la portaveu, “ha estat una reunió molt fructífera en la qual s’han intercanviat les visions i en poques setmanes podrem concretar més d’aquest programa pilot pioner a la Comunitat Valenciana i en el conjunt de l’Estat i que ajudarà a seguir creixent al teixit empresarial del municipi, tan important per al territori valencià com per al país”.

Arxivat en: Comarcal, elx, empresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *