Elx se suma a la convocatòria nacional de la PAH contra la sentència del Suprem sobre les hipoteques

Col·lectius, organitzacions sindicals i moviment associatiu il·licità, han decidit en la reunió convocada per Compromís per Elx, afegir-se a la convocatòria nacional de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) contra la sentència del Tribunal Suprem sobre les hipoteques i elaborar un manifest conjunt.

La crida realitzada per la PAH convoca el dissabte dia 10 a les 18 hores en totes les ciutats de l’estat per mostrar la repulsa de la societat civil a una decisió sense precedents del Tribunal Suprem. A Elx la concentració serà en la Plaça de Baix el dissabte a les 18 hores.

A la reunió han assistit membres de Compromís per Elx, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca d’Elx i Crevillent, l’Associació pel Desenvolupament Rural del Camp d’Elx (ADR), UGT, CCOO, Ciudadanos Elche, la Federació de Veïns Dama d’Elx, el Cercle Centre de Podemos, l’Associació del Barri Obrer d’Altabix i la Hermandad Obrera Acció Catòlica.

Arxivat en: derechos, elx, hipoteca, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *