Mireia Mollà: La Generalitat aposta per Elx i la seua economia i invertirà mig milió d’euros en IFA

El Ple del Consell ha anunciat aquest matí la inversió de 500.000 euros per a la remodelació i modernització de les instal·lacions de la Institució Firal Alacantina (IFA).

La regidora de Representació Institucional i Turisme i portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha manifestat la seua satisfacció amb aquesta aposta del Consell i ha assegurat que “el compromís amb Elx i amb IFA demostra que es pot gestionar de manera eficient aquesta institució tan maltractada en les últimes dècades pel Partit Popular que va deixar en herència un deute de 70 milions d’euros”.

“Aquesta inversió de mig milió d’euros que servirà per a adequar les instal·lacions i equipaments dels pavellons 1 i 2 del recinte firal es pretén millorar la funcionalitat d’IFA i aconseguir unes infraestructures modernes i competitives que faciliten que IFA continue desenvolupant un paper fonamental com a punt de trobada per a la promoció econòmica i empresarial, especialment per a les comarques del sud”, ha explicat Mollà.

Al març d’aquest any el conseller d’Economia, Rafa Climent, va mantenir una reunió a Elx per estudiar actuacions i inversions en IFA per treure el màxim potencial d’aquesta infraestructura. El govern del Botànic al costat de l’Ajuntament d’Elx han repensat IFA i treballen de la mà per situar-la com un veritable instrument per dinamitzar l’economia il·licitana i alacantina”, ha conclòs Mollà.

Arxivat en: Economia i Ocupació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *