Mireia Mollà es congratula perquè a la fi Elx compte amb un Centre Nacional de Referència per als estudis del calcer

El Ministeri de Treball ha concedit a Elx, en concret a l’IES Sixto Marco, el reconeixement com a Centre Nacional de Referència per als estudis del calcer. L’IES Sixto Marco serà el titular i la seu principal, Elda també ha obtingut esta qualificació-

Per a la regidora de Representació Institucional de l’Ajuntament d’Elx i portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, rebre aquesta notícia significa que es compleix per fi una aspiració de la patronal i de la ciutat per convertir-nos en líders en formació en este sector tan arrelat en el nostre municipi.

“És una molt bona notícia per a Elx i per al sector del calcer. Este centre d’estudis ajudarà al relleu generacional en este sector, a avançar en la innovació i el disseny del calcer i a potenciar encara més la marca d’Elx” ha dit Mollà qui també ha recordat que “el Consell s’ha compromés a donar a la ciutat 8 milions d’euros per a la creació d’un Centre de Disseny del Calcer en l’antic edifici de Correus en el centre de la ciutat i que suposarà un impuls enorme en la professionalització del sector”.

Arxivat en: calçat, Economia i Ocupació, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *