Compromís no comparteix la posició de l’alcalde que ha provocat la ‘dimissió forçada’ del pedani de L’Altet

Per al grup municipal de Compromís per Elx la decisió adoptada per l’alcalde d’Elx, Carlos González, sobre la ‘dimissió forçada’ del representant pedani de l’Altet, Àngel Jesús Soler Tristany, ha sigut iniciativa exclusiva de l’alcalde, poc encertada i que des de Compromís per Elx no compartim en absolut.

“El municipi il·licità és divers i plural gràcies al seu nucli urbà i a les seues pedanies. Compromís seguirem treballant perquè totes les persones, visquen on visquen, tinguen una vida digna i uns serveis públics de qualitat. Per la importància que tenen per al nostre grup les pedanies il·licitanes, en 2015 vam voler obrir un procés de consulta per escollir de manera democràtica als i les representants de les pedanies i que els veïns i veïnes tingueren una veu propera a qui traslladar les seues qüestions del dia a dia”, ha assenyalat el regidor de participació, Felip Sánchez.

Per a Sánchez, “l’alcalde no ha entés que els representants pedanis tenen dret a tenir i a manifestar la seua pròpia opinió personal sobre els temes que vulguen i sobretot si afecten el municipi per molt diverses i allunyades que estiguen del seu ajuntament. La diversitat i la pluralitat enriqueix el nostre municipi i les actituds o mesures censores com a la que estem assistint no ofereixen una bona salut democràtica per al nostre municipi”.

 

Arxivat en: camp, elx, Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *