Reforç de Compromís per Elx a la mobilització de les pensions

Les organitzacions sindicals convoquen una mobilització el diumenge dia 5 a les 12 hores des de la Plaça dels Algeps

La societat il·licitana torna a eixir al carrer per reclamar un sistema públic de pensions que puga garantir una vida digna a les persones pensionistes i que tornen la dignitat a la ciutadania que ha treballat i han complit amb la seua obligació i que hui veuen minvats els seus drets.

Compromís per Elx sempre estarem al costat de les persones jubilades i en la reivindicació d’un sistema públic de pensions, exigint una pujada digna davant l’increment “miserable” 0,25% que ofereix el Govern central a les persones jubilades i que s’equipare al nivell de vida, a l’índex de preus del consumidor, IPC.

Per això, tornem a eixir als carrers a reforçar la mobilització conjunta convocada per les organitzacions sindicals per defensar una qüestió imprescindible com són unes pensions dignes. El tàndem Rajoy-Rivera, que parlen d’una recuperació econòmica, és inconcebible que tracten d’esta manera als i les pensionistes. Continuarem lluitant per un sistema públic que siga sostenible i a més, que tinga en compte totes les necessitats d’estes persones que hui són el manteniment de moltes famílies des de la crisi econòmica i no permetrem que Rajoy-Rivera mercadegen amb els drets de les persones, ni permetre que trenquen el Pacte de Toledo”, ha assegurat la portaveu de l’executiva, Tamara Martínez Lidón.

Arxivat en: derechos, Economia i Ocupació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *