Compromís per Elx organitza una xarrada sobre les pensions

‘Pensions, cap a on anem’ és la xarrada que ha preparat Compromís per Elx per a demà dijous a càrrec del diputat Ignasi Candela en la sala de conferències de Ràdio Elx Cadena SER a les 19.00 hores.

La perversió que el sistema públic de les pensions està patint els darrers anys, el forat en la guardiola de les pensions que ha provocat el Partit Popular i la ridícula pujada del 0,25% de les pensions, ha mobilitzat a la societat per reclamar el manteniment d’un sistema digne i públic de les pensions i ha generat el necessari plantejament per part dels grups de l’oposició d’alternatives reals i justes per revertir la perduda del poder adquisitiu dels pensionistes i tornar la dignitat a les persones jubilades.

Compromís seguirem lluitant per recuperar el nivell adquisitiu de la població i per garantir el sistema públic de les pensions i estarem al costat dels i les pensionistes lluitant per un futur més digne sense més precarietat.

Arxivat en: derechos, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *