Elx acull la XX edició dels premis ‘Isabel Ferrer’

Demà dimarts el Centre de Congressos Ciutat d’Elx acull el XX lliurament dels premis ‘Isabel Ferrer’ que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives celebra aquesta edició a Elx. L’acte, que comptarà amb la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, serà a les 18.30 hores a l’auditori del centre.

La Direcció general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere crea aquests premis amb la finalitat de reconéixer i premiar públicament aquelles persones que, des d’un àmbit personal, laboral, social, institucional o cultural han destacat per trencar els prejudicis socials i culturals que impedeixen a les dones ser iguals als homes o que hagen destacat per la seua tasca en favor de la igualtat entre dones i homes.

Elisa Sanchis, María Elena Simón i Margarita Ramón-Borja, han estat les guanyadores dels Premis Isabel Ferrer 2018 que el Consell concedeix a tres persones o entitats que hagin destacat en la lluita per la igualtat efectiva entre dones i homes.

Arxivat en: elx, igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *