Compromís felicitem a la Societat Vinguda de la Verge pel seu reconeixement com a festa d’interés turístic autonòmic

La regidora de Turisme i portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, felicita a la Societat Vinguda de la Verge, a Visitelche i a la ciutat d’Elx, per aquest reconeixement tan merescut i que farà que la nostra ciutat traspasse fronteres.

“La regidoria de Turisme ha treballat en aquest sentit al costat de la Societat de la Vinguda de la Verge i els felicitem per l’obtenció d’un reconeixement que aportarà molts beneficis al nostre municipi en termes de turisme i sobretot perquè reconeix l’esforç de tantes persones que han mantingut al llarg dels anys aquesta tradició viva i l’han fet encara més gran”, ha assenyalat Mollà qui ha apuntat que “sumem aquesta distinció a tots els nostres valors patrimonials i culturals”.

Arxivat en: elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *