Compromís celebra un encontre amb els veïns i les veïnes d’El Toscar

El grup municipal de Compromís per Elx ha organitzat un encontre mensual amb la ciutadania als diferents barris i pedanies del municipi: ‘Un mes, un barri. Compromís amb tu’. La cita d’aquesta setmana serà el dijous 23 a les 20 hores en la cafeteria El Mirador c/José Grau Niñoles, nº 20 al barri d’El Toscar.

L’objectiu és apropar la gestió municipal a la gent, conéixer de primera mà les problemàtiques existents en cada lloc i parlar amb les veïnes i els veïns perquè traslladen les seues inquietuds.

“Creiem que és molt necessari el contacte directe amb la ciutadania, apropar-se encara més al carrer i treballar per mantenir uns governs oberts i participatius, que estiguen al costat de la ciutadania per al bon funcionament de l’administració més propera, l’Ajuntament d’Elx”, ha assenyalat la portaveu de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón.

Arxivat en: elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *