Mónica Oltra: “A la valenciana ens uneix l’estima pel nostre poble que és el valencià”

A la valenciana ha tancat campanya a Elx amb els candidats per Alacant d’aquesta confluència formada per Compromís, Podemos i Esquerra Unida, i la lideressa de Compromís i vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra.

En aquest sentit, des del candidat número u fins al quatre per Alacant, Rita Bosaho, Ignasi Candela, Txema Guijarro i David Rodríguez, han demanat la confiança als il·licitans i les il·licitanes aquest diumenge perquè com han assenyalat, “A la valenciana és la candidatura de la gent i l’única capaç de guanyar al PP”.

“A la valenciana ens uneix l’estima pel nostre poble, que és el valencià”. Ha assegurat la lideresa de Compromís que “els valencians i les valencianes ja no van a sentir vergonya, ho van dir el 20 de maig de 2015, van dir basta. Ara ens toca fer la segona part. Ja férem una cosa que va paréixer un miracle, acabar amb eixe partit de Ripoll, de Castedo, de Barberá, etc. Uns governants que varen convertir el país en el seu coto de cote privat. Ja està bé, i amb un gest tan senzill com anar a depositar la papereta amb un gran somriure, ho anem a aconseguir el diumenge”.

Ha continuat Oltra, “els valencians van dir que no volien sentir vergonya mai més dels seus governants, volguérem que València fóra sinònim de prestigi, de bon govern i per això aquesta candidatura s’anomena A la valenciana, perquè és un orgull”. També ha participat la portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, qui ha recordat a Pedro Sánchez les seues paraules de fa uns mesos quan va visitar València i va dir que li n’agradaba molt el govern a la valenciana, però no li sortien els números. Mollà ha assegurat que “a on ell veu números, nosaltres veiem a una majoria social que si veu el canvi”.

També Mollà ha animat als il·licitans a no caure en el discurs del Partit Popular “dels bons i els roïns”, perquè com ha assenyalat, “hi ha a qui el molesta que sapiguem fer política, que donem resposta a les necessitats socials a on la resposta del PP han sigut les retallades, els barracons i les mossegades. A partir del diumenge, es tracta simplement de construir pais des del sentit comú”.

Per a la portaveu il·licitana, “és necessari fer un pacte intergeneracional, que els joves li’ls conten als seus majors que no cal que tinguen por i que confien en nosaltres, estem demostrant que si es pot fer d’un altra forma i ho anem a fer a partir del diumenge”.

Per la seua banda Candela ha assegurat que “el bipartidisme ha acabat amb un país que hem construït nosaltres, no cap partit, sinó la ciutadania, aquells que s’han alçat cada matí a treballar i que han pagat els impostos. Una majoria social que diu basta, que no li’ls té por i que el diumenge començarà a construir un nou país”.

Candela s’ha referit també al pacte intergeneracional, a l’única garantia de què hi haja pensions dignes per als nostres majors, “i és que la gent jove tinguem treball i sous de qualitat”.

El candidat número dos ha animat als il·licitans a votar A la valenciana i ha assegurat que “som l’única força que pot guanyar al PP i anem per ells”.

 

 

Arxivat en: eleccions, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *