A la valenciana ha oferit un projecte de país mentre altres han utilitzat la por

A la valenciana finalitza la campanya a Elx amb molta il·lusió i esperen amb alegria els resultats de les tres formacions que conformen aquesta confluència. Per al representant d’Esquerra Unida, Rubén Fernández Masso, “estem molt satisfets amb el treball conjunt realitzat per les tres formacions que conformem la confluència i aquest treball tindrà una gran repercussió el diumenge”.

També la portaveu de l’executiva de Compromís, Tamara Martínez Lidón, ha assenyalat que “ha sigut una campanya molt intensa i A la valenciana ha sigut l’única candidatura que s’ha parat a parlar amb la gent, ja que hem anat als barris i pedanies a parlar amb els veïns i veïnes”.

Per a Martínez, “l’acte de tancament de campanya a la Comunitat que es va celebrar ahir a Elx amb els candidats provincials i la lideressa de Compromís, Mónica Oltra, ha valgut per a traslladar la il·lusió a la ciutadania i perquè el diumenge anem tots a votar, guanyar les eleccions i formar un govern de canvi que realment rescate a les persones i millore la vida dels ciutadans”.

Per al secretari general de Podemos Elx, José Vicente Bustamante, “ha sigut una gran campanya en la qual hem comptat amb la presència al nostre municipi de Íñigo Errejón, Carolina Bescansa, Rafa Mayoral o Mónica Oltra. I mentre uns han centrat la campanya en la por, A la valenciana ho ha fet oferint un projecte de país, un futur per a un país lesionat per les polítiques de retallades i austeritat. Nosaltres oferim un nou país que no deixe a cap persona en el camí i un país que puguem omplir de democràcia”.

Arxivat en: eleccions, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *