Compromís per Elx organitza un acte sobre municipis del canvi amb Joan Ribó

Compromís per Elx organitza aquest divendres un acte sobre municipis del canvi en el qual comptaran amb la pressència de Joan Ribó, alcalde de València i membre de Compromís. La cita serà al Centre de Congressos a les 19.00 hores.

L’acte “València, Alacant, Elx: El nostre Compromís”, inicia la precampanya a Elx i vol arreplegar les iniciatives i mesures que s’han anat cometent al llarg d’aquest any als ajuntaments valencians del canvi i en els quals n’hi ha govern de Compromís.

Així, representant a Alacant estarà la regidora de Compromís, Sonia Tirado, i a Elx els regidors Antonio García, Félip Sánchez i Esther Díez. L’acte estarà moderat per la diputada autonòmica, Marian Campello.

Es tracta d’un acte obert al públic i a on la ciutadania podrà preguntar i debatre amb els ponents.

Tots ells i elles explicaran les polítiques que han portat a termini en aquest any cadascun al seu ajuntament i el canvi de rumb que ha suposat l’entrada dels governs de Compromís i la fi de l’obscurantisme del Partit Popular.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *