Compromís per Elx informa a Salvem el Mercat de les novetats amb el Mercat Central

Compromis per Elx hem convocat una nova reunió amb la plataforma Salvem el Mercat, com hem fet sempre que hi ha hagut noves informacions en el tema del Mercat Central.

En concret, els hem explicat la pregunta que s’ha elevat a la Junta Consultiva de Contractació Estatal sobre la validesa del contracte, en particular, de què dues plantes de sol públic revertisquen a l’empresa una vegada finalitze la concessió de 40 anys.

Al mateix temps els hem explicat els resultats dels informes sobre l’última proposta presentada per l’empresa. Des de Compromis volem que hi haja la màxima transparència en tot aquest procés, davant l’opacitat del govern de Mercedes Alonso durant la tramitació d’aquest projecte en l’anterior legislatura.

Cal recordar que des de Compromis ja hem indicat que nosaltres apostem per una rehabilitació del mercat i, en aquest sentit, treballarem per evitar qualsevol construcció que puga ser lesiva per al nostre municipi i per contra, volem promoure una actuació respectuosa amb l’entorn.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *