Mollà: “És incomprensible la facilitat de Calp per aconseguir 2 milions de Diputació i la marginació a la qual s’ha sotmés a Elx”

Compromís per Elx denuncia que la Diputació d’Alacant haja aprovat la subvenció de 2 milions d’euros destinada a Calp, municipi del president de l’òrgan provincial, César Sánchez, ajuda que s’assignat sense presentar cap informe a la comissió. Es tracta de les subvencions que atorga la Diputació a municipis, línies de finançament en les que Elx ha estat notablement marginada.

Per a Compromís, la cosa més estranya és la posició de Ciudadanos que ha possibilitat aquesta ajuda amb el seu sí, després d’haver subscrit una moció conjunta amb l’oposició en contra d’aquesta assignació “desorbitada” per a millorar els accessos de Calp per la N-332.

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, es pregunta “què ha passat per a què C’s canvie de postura radicalment. Compromís considera vergonyosa aquesta maniobra per a beneficiar, en aquest cas, a les poblacions del president de la Diputació i el seu cap de gabinet, Calp i Benissa. És incomprensible la facilitat que ha tingut Calp per aconseguir 2 milions d’euros de les línies de subvenció i la marginació que s’ha sotmés a Elx”.

Ha assenyalat Mollà que, “dels vint punts negres que existeixen en les carreteres de la província d’Alacant, cap es troba a Calp. Des de Compromís ens preguntem perquè tantes facilitats per assignar aquesta ajuda i en canvi les línies de subvenció per a Elx foren tan baixes”.

Des de setembre, la Diputació d’Alacant ha atorgat a Calp 3.200.000 euros, dotze vegades més que qualsevol municipi de les mateixes característiques.

“Elx es queda en una posició desfavorable en aquestes línies de subvenció i des de Compromís no entenem quins han sigut els criteris d’assignació per a què Calp siga tan beneficiada, fet que considerem un tracte privilegiat a la localitat natal del president de la Diputació i en conseqüència la discriminació a municipis com el nostre. Els il·licitans i les il·licitanes no es mereixen aquest tracte discriminatori de l’òrgan provincial”, ha conclòs Mollà.

Arxivat en: alacant, elx, igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *