Mollà: “El PP també va hipotecar l’educació a Elx”

El Partit Popular ha hipotecat les infraestructures educatives de la ciutat situant a Elx a l’ull de les investigacions judicials per l’operació ‘Taula’. Els sobrecostos al municipi van suposar un desfasament de 7 milions d’euros diners amb el qual podrien haver-se construït dos col·legis nous per a Elx o l’eliminació dels barracons.  

La portaveu de grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat que “el PP també hipotequés l’educació d’Elx amb els sobrecostos dels col·legis adjudicats per CIEGSA, cosa a la qual es suma la quiebra del Consell. Aquestes especulacions ens porten a la situació en la qual es troba ara mateix la Conselleria d’Educació i l’obligació d’elaborar una programació per a eliminar els barracons i construir nous centres”.

Desgraciadament, a Elx també hem sigut objectiu de la corrupció i els sobrecostos que avui estan investigant-se per la justícia”, ha apuntat Mollà, qui ha lamentat que el Partit Popular haja corromput fins a les polítiques educatives  a través de construccions de centres. Res va passar desapercebut per als negocis del PP  amb diners públics i els seus amics”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Educació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *