Mollà ha anunciat que es crearà una mesa tècnica de treball sobre el mercat, que dirigirà ella mateixa i que comptarà amb els tècnics i els regidors

Mireia Mollà, regidora de l’Ajuntament d’Elx i portaveu de Compromís per Elx, ha declarat hui en roda de premsa al costat de la seua sòcia de govern, Cristina Martínez de Ilicitanos por Elche, per a condemnar les acusacions que va propinar ahir el portaveu adjunt del Partit Popular, Vicente Granero. Unes acusacions que culpen a ambdues regidores de “pressionar als tècnics municipals per a elaborar informes sobre la viabilitat del projecte del Mercat Central a la seua conveniència”.

Mollà ha asseverat que “tant Cristina Martínez com Mireia Mollà no coneixen el sentit dels informes tècnics sobre el mercat i els coneixerem al moment que els acaben i firmen”. La regidora ha lamentat que “Granero done sentit a la frase: es creu el lladre que tots són de la seua condició”. Mollà ha defés la labor dels funcionaris “per damunt de qualsevol voluntat política”.

Davant aquestes acusacions Mollà ha assegurat que “no va a consentir al senyor Granero que acuse d’aquesta forma” i s’ha preguntat que “si són certes les informacions que té, per què no ha denunciat al lloc que correspon”.

Mesa de treball

A més, Mollà ha anunciat que es crearà una mesa tècnica de treball multidisciplinària i que dirigirà ella mateixa, amb els tècnics i els regidors de les àrees corresponents, per a conèixer la visió global del projecte, resoldre els dubtes o qualsevol intoxicació del PP.

Una mesa necessària segons la regidora, “perquè cada parcel·la està desenvolupant els seus informes, hi ha altres àrees que no tenien cap informe perquè la exalcaldesa Mercedes Alonso i Vicente Granero no els van requerir, informes que són part determinant d’un projecte, com per exemple, l’informe de tràfic”.

“Es tracta d’un projecte que té impacte en diferents àrees i és normal que es cree una mesa amb els responsables tècnics i els polítics queden en un paper secundari. Els protagonistes són les parts tècniques han d’estudiar l’impacte i aportar eixa visió de conjunt”, ha conclòs Mollà.