Compromís-Podemos És el moment convida a la ciutadania aquest dijous a l’acte central de campanya a Elx. La cita serà al Centre de Congressos Ciutat d’Elx a les 20.00 hores i comptarà amb la participació de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, la cap de llista per València, Ángela Ballester i els candidats número uno i dos per Alacant, Rita Bosaho i Ignasi Candela.

L’acte comptarà també amb l’assistència de la número uno de Podemos per Salamanca, María José Jiménez i amb el candidat al Senat i secretari de Podemos Elche, José Vicente Bustamante i amb la portaveu de Compromís per Elx i diputada en Les Corts, Mireia Mollà.

Aquest encontre precedeix a l’acte central de fi de campanya que la coalició celebrarà aquest divendres a València i que comptarà amb els candidats al Congrés dels Diputats i al Senat de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. El passat divendres És el moment va omplir les butaques del Centre de Tecnificació d’Alacant i també ho volen fer a Elx.

És el moment convida a totes les il·licitanes i il·licitans aquest dijous a compartir la il·lusió del canvi polític a un acte obert a la ciutadania.