Els candidats número dos i nou de la confluència És el moment per Alacant, Ignasi Candela i Christian Fortanet, han manifestat hui la seua satisfacció sobre la marxa de la campanya electoral i han assegurat que “els aires de remuntada són ja una realitat i aconseguirem ser la primera força a Alacant”.

Segons Candela, “estem en condicions de liderar el canvi polític a aquest país i qui ho farà és Pablo Iglesias i la coalició de Compromís-Podemos És El Moment. Els aires de remuntada ja són una realitat, ho diuen totes les enquestes i estem segurs de què serem la primera força política a Alacant i serà una notícia importantíssima perquè no sols per primera vegada haurà diputats d’Alacant a Madrid, sinó que Alacant estarà representada a Madrid, que és una cosa molt diferent”.

La confluència ha preparat activitats en barris i pedanies per a apropar el seu programa electoral als ciutadans i aquesta vesprada se celebrarà una assemblea al centre social d’Altabix per a parlar sobre pensions a les 18.00 hores.

A més, el dissabte se celebrarà una marxa ciclista a les 11.00 hores que partirà des de Plaça dels Algeps i que acabarà en Plaça de Baix per a reivindicar el transport sostenible.

Segons Fortanet, “aquesta ‘bicicletada pel canvi’ té la finalitat de protesta contra l’espoli que del medi ambient i que demostra la nostra aposta pel transport sostenible”.

Fortanet ha assegurat que “la campanya és tot un èxit i volem mobilitzar a la gent, fer-los participar, ja estem veient la il·lusió als carrers”. També ha recordat que per a assistir a l’acte de Mónica Oltra i Pablo Iglesias que se celebrarà dema al centre de tecnificació d’Alacant a les 19.00 hores, cal treure les entrades per Internet, sempre gratis, en la pàgina de la confluència.

Crítiques a Ciudadanos

Ambdós candidats han carregat contra Ciudadanos després de conèixer l’esmena que va presentar ahir aquest grup als pressupostos del Consell amb l’objectiu de retirar la quantitat assignada a la rehabilitació del barri de San Antón i proposar aquesta quantitat a un altre projecte a València.

També s’han referit a la proposta de Ciudadanos que pretén eliminar l’agreujant penal per violència de gènere. “Ciudadanos no pot ser una alternativa de govern i no ho pot ser cap partir que no estiga totalment compromés amb la lluita contra la violència masclista”, han assegurat.