La Conselleria d’Educació vol “revertir” les retallades

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha compartit amb la ciutadania d’Elx les polítiques que es portaran a termini des de la seua conselleria amb la xarrada ‘L’educació del canvi’. Marzà ha assegurat que les prioritats són “aconseguir una educació de qualitat, que aplegue a tots i a totes i que siga pública”.

Acabar amb les ràtios en les aules és també un objectiu clar per a 2016 perquè la Generalitat ha aprovat per als pressupostos del pròxim exercici una pujada de més de 1.100 professors amb la intenció “revertir les retallades”.

A més, ha assenyalat que s’apostarà per la Formació Professional “oblidada pels altres governs valencians” i per l’educació dins i fora de l’aula.

Durant la jornada el conseller ha explicat el funcionament de la ‘XarxaLlibres’ i ha contestat a es preguntes dels assistents, L’acte ha gaudit de la presència de la comunitat educativa de la ciutat, des de representants de les universitats, centres educatius i d’educació infantil.

Arxivat en: Educació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *